Wervende brochureteksten laten schrijven?

Niet iedereen heeft een vlotte pen en het blijft lastig om over je eigen product of dienst te schrijven. Brochures kunnen zowel informatief als wervend zijn. Een pakkende en passende tekst, die afgestemd is op de doelgroep, is dus van groot belang.

Afhankelijk van de afmeting van de brochure bepalen we welke informatie op welke plek moet komen te staan. JNMH ondersteunt bij het vinden van de juiste verdeling van de tekst(en), alsmede de inrichting van de brochure indien gewenst. Ook kunnen we ondersteuning bieden bij het ‘compacter’ maken van teksten, zinnen en invulling.

Design van de brochure inclusief teksten

Het is ook mogelijk om het grafisch ontwerp van de brochure door JNMH te laten verzorgen. We zorgen dan voor zowel het design van de brochure als voor de teksten. Afhankelijk van de wensen stellen we graag een voorstel op maat samen. Bij projectmatige opdrachten hanteren we zelfs een extra scherp uurtarief. Neem gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!