Op zoek naar catchy slogans en pakkende zinnen voor Social Media?

We kennen ze inmiddels allemaal wel; grappige, korte teksten die doel treffen. Het raakt je, je schiet in de lach, je tagt je vrienden er in of je deelt het aan jouw eigen netwerk. Dat is de kracht van Social Media, maar hoe bedenk je zoiets?

Het hangt af van wat je er precies mee wil bereiken en de branche waar jouw bedrijf zich in bevindt. Het uitgangspunt is dat je interactie veroorzaakt bij je volgers. Een vraag stellen helpt, maar ook een herkenbaar item of een nieuwsactualiteit gebruiken werkt! Het durven opzoeken van grenzen is hierbij – wederom afhankelijk van de branche waar je in zit – belangrijk. Om te kunnen bepalen in hoeverre deze strategie effectief is voor jouw bedrijf, doen we samen een doelgroepanalyse.

Ken jij je doelgroep?

Natuurlijk lachen we allemaal om die posts en omdat er zoveel mensen zijn die zich er in herkennen, stijgt het aantal volgers nog iedere dag. Het bedenken van dergelijke zinnen, uitspraken of ‘memes’ is niet een talent dat iedereen heeft. Ook is het niet altijd passend bij een bedrijf, daar moet je dan ook voorzichtig mee zijn. Wil je samen met mij eens brainstormen over de mogelijkheden van dit onderwerp? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!